Engineering

Engineering

Flexibiliteit & eenvoud

GIROTEC staat voor ‘flexibiliteit en eenvoud’. U kunt bij ons terecht voor een deel van uw project, of voor een totaaloplossing. Heeft u een gebrek aan capaciteit of ontbreekt het u aan expertise binnen uw team, dan kunnen wij u hierbij helpen. Wij denken mee in oplossingen en gaan de uitdaging samen met u aan.

Maakbaarheid en kostprijs

Door jarenlange ervaring en korte lijnen met leveranciers hebben wij veel kennis opgebouwd in de bestaande productietechnieken. Zo kunnen we samen een passende techniek toepassen op uw ontwerp en/of product. De maakbaarheid en kostprijs worden tijdens het gehele proces nauwlettend in de gaten gehouden. Mede hierdoor kunnen wij de time-to-market kort houden.

Wij werken met de allernieuwste software van Dassault systémes Solidworks en Solidworks Simulation. Met deze tools kunnen wij uw ontwerp modelleren en eventueel productietekeningen maken met de bijbehorende stuklijsten. Ook kunnen wij het product valideren op sterkte en stijfheid volgens een FEM-analyse met behulp van simulatiesoftware.

Engineering

Automotive & Machinebouw

De specialisaties waarin wij voornamelijk werkzaam zijn bestaan uit de volgende twee groepen: Automotive, Machinebouw. Verder hebben wij nog velerlei andere projecten toe kunnen voegen aan ons portfolio. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.