Testing

Testing

Onafhankelijke testfaciliteit

GIROTEC heeft een onafhankelijke testfaciliteit die de mogelijkheid biedt tot het uitvoeren van verschillende trek- en/of druktesten. Naast het louter uitvoeren van de testen kenmerkt GIROTEC zich door het bieden van extra ondersteuning in het voor- en na traject. Zo kunnen wij u gedurende het ontwerptraject al adviseren over verschillende homologatiekwesties, sterkteberekeningen en productieprocessen

Testing

Gordelankerpunt testen

GIROTEC is in staat om gordelverankeringstesten uit te voeren, inclusief ISOFIX-verankeringspunten. Wettelijke normen die mogelijk gehanteerd kunnen worden zijn; ECE R14, FMVSS210, GB14167, ISOFIX. Ook bij het uitvoeren van deze specifieke testen kenmerkt GIROTEC zich door ondersteuning te bieden bij het maken van informatiedocumenten, keuringstekeningen en eventueel het onderhouden van het contact met de desbetreffende keuringsinstantie. Wij zijn er op ingericht dat de uit te voeren test zo effectief mogelijk verloopt. Een goede voorbereiding en snelle ombouwtijd zijn hiervoor belangrijk.

FEM analyse

Naast het testen van componenten en constructies, kunt u bij GIROTEC ook terecht voor het simuleren van een constructie. Met behulp van een FEM-analyse kan voorafgaand aan een destructieve test aangetoond worden of de ontwikkelde constructie sterk genoeg is. Wij maken hierbij gebruik van het programma Solidworks Simulation.

Testing